Teknoloji

Bir Zoom Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Zoom uygulaması, video konferans görüşmeleri için bir uygulamadır. Bu uygulama, insanlar sosyal mesafeyi koruduğu sürece koronavirüs pandemisinin ortasında popülerdir .

Ama görünüşe göre Apple Insider’dan bahsedilmiş, iOS tabanlı cihazlardaki Zoom Uygulaması, kullanıcının bilgisi olmadan kişisel verileri Facebook’a gönderiyor. Kullanıcının bir Facebook hesabı olmasa bile veriler gönderilmeye devam edecektir.

Zoom ayrıca, kullanıcı uygulamayı kullandığında kayıtlı yüz verilerini de gönderir. Gönderilen veriler, kullanıcının Zoom uygulamasını açtığı andan, kullanılan cihaz modelinden, kullanıcının konumundan, kullanılan hücresel operatörden, reklam verenler veya üçüncü şahıslar tarafından kullanılabilecek özel bir kimliğe kadar başlar .

Ancak Zoom, bildirildiği gibi uygulandığını reddetti. Zoom ayrıca platformundaki gizlilik politikasını da günceller.

Zoom’un güvensiz olarak adlandırılmasından dolayı hala endişe duyuyor musunuz? Bir Zoom hesabını kalıcı olarak silmek isteyenler için kolay.

yakınlaştırma

Resmi Zoom sitesinden bildirerek, bir Zoom hesabını nasıl sileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Zoom web portalında oturum açın >> https://zoom.us/signin .
  2. Hesap Yönetimi’ni ve ardından Hesap Profilini tıklayın.
  3. Hesabımı Sonlandır’ı tıklayın.
  4. Zoom hesabını durdurmak istediğinizi onaylamak için Evet’e tıklayın. Silme işlemi Zoom hesabınızdan kalıcı olarak yapılacaktır.
  5. Zoom ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Bundan sonra, Zoom hesabınızın sonlandırılmasının başarılı olduğuna dair bir mesaj gösterilecektir.

Ücretsiz bir Zoom kullanıcısıysanız, Zoom hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Ancak ücretli veya lisanslı Zoom kullanıcıları, hesaplarını sonlandırm

Aslında, katılımcılarla buluşuyorsak bir Zoom hesabımızın olmasına gerek yok. Zoom uygulamasında Toplantıya Katıl’ı tıklamamız yeterli.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...