Sosyal Medya

Snapchat’te Sildiğiniz Birini Nasıl Eklersiniz?

İnsanlar Snapchat’teki kişileri neden siler? Birisi onları tatsız enstantanelerle rahatsız ettiği için olabilir. Ama bazen yanlışlıkla olur.

Birini kişi listenizden çıkarmanın iki yolu olduğunu muhtemelen biliyorsunuzdur: onları silebilir veya engelleyebilirsiniz. Her biri kendi avantajları ile birlikte gelir.

Birini kaldırdıktan sonra, kararınızı istediğiniz zaman tekrar gözden geçirmekte ve ona tekrar arkadaşlık isteği göndermekte özgürsünüz. Ancak, sonuçları düşünmek önemlidir.

Bir Kişiyi Kaldırma

Başlamak için, Snapchat kişi listenizden birini nasıl çıkaracağınızı açıklayalım.

  1. Arkadaş listenizi getirin
  2. Bir ada dokunun ve basılı tutun
  3. “Daha Fazlası”na dokunun
  4. “Arkadaşını Kaldır”a dokunun

Bir Kişiyi Engelleme

Birini engellerken çok benzer bir süreç söz konusudur.

  1. Arkadaş listenize gidin
  2. Bir ada dokunun ve basılı tutun
  3. “Daha Fazlası”na dokunun
  4. “Engelle” yi seçin

Kişilerinizi Kaldırma ve Engelleme Arasındaki Farklar

Bir kişiyi listenizden silerseniz, onlardan daha fazla anlık görüntü alamazsınız. Anlık puanınız gizli hale gelir, ancak onları kaydettiğiniz varsayılarak, önceki tüm anlık takaslar tekrar ziyaret edilebilir.

Birini kişi listenizden sildiğinizde, eylemleriniz hakkında bilgilendirilmezler.

Bir kişiyi engellemek daha ciddi değişikliklere yol açar. Örneğin, kaydedilmiş mesajlar bile kaybolacaktır. Ayrıca, önceden arkadaş listenizde bulunan birini engellediğinizde ve ardından engellemesini kaldırdığınızda, bu kişinin otomatik olarak tekrar arkadaş olarak eklenmeyeceğini belirtmekte fayda var.

Kişileri Arkadaş Listenize Tekrar Nasıl Eklersiniz?

Açıkçası, sildiğiniz birini eklemek için hesabını hatırlamanız gerekir. Eski bir arkadaşınızı sildiyseniz bu zor olmamalı.

  1. Mobil cihazınızda Snapchat uygulamasını açın ve giriş yaptığınızdan emin olun.
  2. Dokunun Ekle Arkadaş simgesini
  3. Silinen kullanıcıyı eklemek için aşağıdaki dört seçenekten birini kullanın

    Not* Kişileri kullanıcı adına, kişilere, Snapcode’a göre ekleyebilirsiniz ve yakındaki kişileri eklemek daha kolaydır . Hatta bunları adres defterinizden de ekleyebilirsiniz.
  4. “Ekle”yi seçin

Hepsi bu kadar. Artık sabırla isteğinizi kabul etmelerini bekleyebilirsiniz.

Bir kişinin kullanıcı adını hatırlamıyorsanız ancak ortak arkadaşlarınız varsa, onun kullanıcı adını hatta telefon numarasını sorabilirsiniz.

Daha sonra telefon numarasını adres defterinize ekleyebilir ve “Adres Defterinden Ekle” özelliğini kullanarak onları Snapchat’te bulabilir ve tekrar arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Ekstra İpucu

Telefonunuzun kişi listesinden birini eklemek için Snapchat’e o listeye erişim izni vermeniz gerekir. Cihazın kişi listesi, adres defterinizle tam olarak aynı değil. Snapchat’e ihtiyaç duyduğu erişimi verirseniz, “Arkadaş Ekle” sekmesi yerine “Kişiler” sekmesine dokunduğunuzda, uygulama hangi kişilerin telefon numaralarının bir Snapchat hesabına bağlı olduğunu gösterecektir.

Adlarının sağında “+ Ekle” düğmesini göreceksiniz. Uygulamada onlarla bağlantı kurmak için ona dokunun.

Eski Bir Kişiyi Yeniden Eklediğinizde Ne Olur?

Daha önce sildiğiniz birini eklediğinizde, Snapchat, arkadaş olmadığınızda size gönderdikleri tüm anlık görüntüleri görmenize olanak tanır – ikinci kez davetinizi kabul ettiklerini varsayarsak.

İşte pek çok kullanıcının fark etmediği ilginç bir gerçek. Her Snapchat kullanıcı profilinde “Sizi geri ekleyen anlık sohbetçiler” başlıklı bir liste bulunur. Birini sildiğinizi ve fark etmediklerini varsayalım. Tek yapmaları gereken o listeyi kontrol etmek ve adınızı aramak.

Bu önemlidir çünkü kişileri silmek ve engellemek bildirim göndermez. Ancak bir kişi, yanıt vermeyi neden bıraktığınızı görmek için yine de kontrol edebilir. Birini sildiğinizde, adınız o kişinin profilindeki listeden kaybolur.

Birini silmeden önce iki kez düşünmeye değer. Şüpheleriniz varsa, daha sonra onlar bilmeden fikrinizi değiştiremeyeceğinizi bilin. Birini silseniz de engelleseniz de işler garipleşebilir.

Arkadaş Listenizi Özenle Yönetin

Birini bilmeden arkadaş listenize ekleyemeyeceğinizi asla unutmayın. Haftalar veya aylar süren sessizliğin ardından uzlaşma isteğiniz takdir edilmeyebilir.

Birini engellemenin, ikiniz arasındaki önceki anlık görüntüleri ve konuşmaları kesinlikle sileceğini hatırlamak da önemlidir. Rastgele bir heckler’ı elden çıkarmıyorsanız, bunun yerine “Sil” özelliğini kullanmak daha iyidir, çünkü bu en azından önemli anlara bakmanıza izin verir.

Birisi onları sildiğimi veya engellediğimi anlayacak mı?

Bir bildirim almayacaklar, ancak artık anlık görüntülerinizi göremeyecekler, size mesaj gönderemeyecekler veya Snap puanınızı göremeyecekler.

Ya sildiğim arkadaşımı bulamazsam?

u003ca href=u0022https://social.techjunkie.com/snapchat-find-deleted-friends/u0022u003eu003c/au003e kullanıcı adını bulamıyorsanız veya Snapcode’larına sahip değilseniz, kullanarak kullanıcı adını bulmaya çalışabilirsiniz. Rehberiniz. Ayrıca tüm Snapchat verilerinizi web sitesinden indirmeyi ve silinen arkadaşlarınızı bulmayı deneyebilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...